Nederlands Welkom , login of registreer
 
Categorie
Nieuwsbrief aanmelden
Aanmelden

VERZENDKOSTEN

Nicetoys is een samenwerking aangegaan met MyParcel.

Voor alle bestellingen van 0 - 10 kg betaalt u  € 5.95 verzendkosten.*

Voor alle bestellingen van 10-30 kg betaalt u € 6.95 verzendkosten.*

* Inclusief Track&Trace: dit is een handige manier om uw pakket en/of zending te volgen d.m.v. een code die u van ons ontvangt.

Hierbij geldt dat het maximale formaat van de pakketten 100 x 70 x 50 cm is.
Voor pakketten met een grotere afmeting geldt een toeslag van
€ 3.60.

Indien het pakket boven de 30 kilo uitkomt zal Nicetoys hiervoor meerdere pakketten gebruiken, dus een meervoud van € 5.95. Hierdoor blijft het voor u altijd betaalbaar. Pakketten met een gewicht boven de 30 kilo en een afzonderlijke maat zullen wij versturen nadat wij contact met u hebben opgenomen.

BUITENLANDTARIEVEN

België: € 9.50 voor pakketten tot 30 kg.
Duitsland: € 9.50 voor pakketten tot 30 kg.


Zelf afhalen bij een PostNL afhaallocatie:

Wilt u iets bestellen bij Nicetoys maar bent u niet in de gelegenheid uw pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen?

U kunt het pakket ook afhalen bij een van de 2000 afhaallocaties van PostNL. Een groot deel van deze locaties zijn ook 's avonds en in het weekend open. Voor deze service betaalt u de standaard verzendkosten. Zodra u een melding krijgt dat uw bestelling wordt verzonden ligt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag vanaf 16.00 klaar om afgehaald te worden.
Tevens ontvangt u een notificatie per sms op het moment dat u uw bestelling af kunt halen.

Alle verzendkosten zijn inclusief BTW.

OPHALEN BIJ Nicetoys
Nicetoys houdt er rekening mee dat wanneer u in de buurt van Heesch woont u misschien uw pakje op wilt komen halen. Alhoewel wij in eerste instantie een webshop zijn en bewust niet voor een fysieke winkel hebben gekozen begrijpen wij uw wens om een pakketje te komen afhalen. U kunt uw pakket ophalen tussen 17.00 -17.30 van maandag tot en met vrijdag.

LEVERTIJDEN

Nicetoys probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Mocht de levertijd langer zijn dat staat dit altijd vermeld bij het artikel. POSTNL levert géén pakjes af op maandag hetgeen betekent dat wanneer u vrijdag ná 16.00 uur bestelt u het pakketje dus op dinsdag krijgt aangeboden.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN (ZIE OOK RETOURFORMULIER BIJ PAGINA'S)

ANNULEREN


Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos.
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Nicetoys reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten.
 
RETOURNEREN/AFKOELPERIODE/HERROEPINGSRECHT

Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering.
Na bevestiging van Nicetoys heeft u eveneens 14 dagen de tijd om het artikel(s) te retourneren.
Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden voor zover mogelijk. Zie voor meer informatie artikel 4 sub. 1 tot en met 3  van onze algemene voorwaarden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Nicetoys zal de gehele aankoopsom, inclusief de berekende verzendkosten aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn wel voor uw rekening. Hiervoor gelden de normale verzendkosten. (m.a.w. de actie's behorende bij verzendkosten gelden niet voor het retourneren)
 
Bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de door u gemaakte verzendkosten wel voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. Restitutie bij deze is tevens exclusief retourkosten.(actie's gelden niet voor retourkosten)

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Nicetoys kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail (zie retourformulier) of per post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en ordernummer door te geven zoals vermeld op de factuur.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden.
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Nicetoys heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen.
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 kalenderdagen aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
Nicetoys
Vosbergstraat 18
5384 ST Heesch
Noord-Brabant
Nederland
 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.