Nederlands Welkom , login of registreer
 
Categorie
Nieuwsbrief aanmelden
Aanmelden

VERZENDKOSTEN

Nicetoys is een samenwerking aangegaan met MyParcel.

Voor alle bestellingen van 0 - 10 kg betaalt u  € 5.95 verzendkosten.*

Voor alle bestellingen van 10-30 kg betaalt u € 6.95 verzendkosten.*

* Inclusief Track&Trace: dit is een handige manier om uw pakket en/of zending te volgen d.m.v. een code die u van ons ontvangt.

Hierbij geldt dat het maximale formaat van de pakketten 100 x 70 x 50 cm is.
Voor pakketten met een grotere afmeting geldt een toeslag van
€ 3.60.

Indien het pakket boven de 30 kilo uitkomt zal Nicetoys hiervoor meerdere pakketten gebruiken, dus een meervoud van € 5.95. Hierdoor blijft het voor u altijd betaalbaar. Pakketten met een gewicht boven de 30 kilo en een afzonderlijke maat zullen wij versturen nadat wij contact met u hebben opgenomen.

BUITENLANDTARIEVEN

België: € 9.50 voor pakketten tot 30 kg.
Duitsland: € 9.50 voor pakketten tot 30 kg.


Zelf afhalen bij een PostNL afhaallocatie:

Wilt u iets bestellen bij Nicetoys maar bent u niet in de gelegenheid uw pakket thuis of op het werk in ontvangst te nemen?

U kunt het pakket ook afhalen bij een van de 2000 afhaallocaties van PostNL. Een groot deel van deze locaties zijn ook 's avonds en in het weekend open. Voor deze service betaalt u de standaard verzendkosten. Zodra u een melding krijgt dat uw bestelling wordt verzonden ligt het pakket in de meeste gevallen de volgende dag vanaf 16.00 klaar om afgehaald te worden.
Tevens ontvangt u een notificatie per sms op het moment dat u uw bestelling af kunt halen.

Alle verzendkosten zijn inclusief BTW.

OPHALEN BIJ Nicetoys
Nicetoys houdt er rekening mee dat wanneer u in de buurt van Heesch woont u misschien uw pakje op wilt komen halen. Alhoewel wij in eerste instantie een webshop zijn en bewust niet voor een fysieke winkel hebben gekozen begrijpen wij uw wens om een pakketje te komen afhalen. U kunt uw pakket ophalen tussen 17.00 -17.30 van maandag tot en met vrijdag.

LEVERTIJDEN

Nicetoys probeert uw bestelling binnen 3 werkdagen bij u te bezorgen. Mocht de levertijd langer zijn dat staat dit altijd vermeld bij het artikel. POSTNL levert géén pakjes af op maandag hetgeen betekent dat wanneer u vrijdag ná 16.00 uur bestelt u het pakketje dus op dinsdag krijgt aangeboden.

Leveringen buiten Nederland worden meestal binnen 3-10 werkdagen geleverd.

 
 
 
 
 
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.